Вы здесь: ГлавнаяФорумЖизнь ТокмакаРаздел предложенийПрограма автоматизації для ветклініки
Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Програма автоматизації для ветклініки

Програма автоматизації для ветклініки 12.05.2025 12:18 #9736

Розумію тебе на 100%. Ми два роки тому були в тій самій ситуації — хаос у записах, пропущені дзвінки клієнтів, плутанина зі складами. Із досвіду можу порадити програму обліку для ветеринарних кабінетів, клінік, ветеринарних аптек ENOTE. Ми користуємось уже понад рік — дуже зручно. Вона не просто замінює паперовий журнал, а реально автоматизує рутину: електронні картки пацієнтів, нагадування клієнтам, складський облік, фінансові звіти, можливість аналізувати причини відмов клієнтів https://enote.vet/e4doc/iak-proanalizuvaty-prychyny-vidmov/ . Все українською, є підтримка, постійно оновлюється. Налаштування інтуїтивні — в мене адміністратор освоїв усе за 2 дні.
Администратор запретил публиковать записи.

Програма автоматизації для ветклініки 11.05.2025 22:27 #9733

• LaNa
  • LaNa аватар
  • Вне сайта
Можливо, хтось із вас вже використовує якісну програму автоматизації для ветклініки? Ми нещодавно відкрились, і наразі все ведемо вручну — журнали прийому, записи клієнтів, навіть склади. Але обсяги ростуть, і я вже фізично не встигаю контролювати все, особливо історії лікувань і залишки медикаментів. Дуже хочу знайти щось надійне, українською мовою, щоб була підтримка, аналітика, автоматичні нагадування клієнтам. Порадьте, будь ласка, щось перевірене — бажано, щоб не довелося все налаштовувати з нуля самостійно.
Администратор запретил публиковать записи.
  • Страница:
  • 1

Вход / Регистрация

Сейчас на сайте

Никого